2014. szeptember 25.

Egy örökkévalóságnyi időt töltöttem ma az UH-ban, de legalább mindent megnézett a dokim oda-vissza. Meg még odarángatott egy másikat is, hogy szerinte is minden rendben van-e a flow-val. Rendben volt. 

Úgyhogy most nyugodtság van.

5 megjegyzés:

 1. Tehat szakmailag ugyanazt kaptad, mint "a jobb zsebembe dugja a boritekot aranyoskam" magandokitol, csak ingyen es toredekannyi ido alatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mármint kitől? Ez a magándokim volt. A nem magándokis UH az ilyen volt a múlt héten: http://vonalfelett.blogspot.hu/2014/09/gyorsan-ide-hiperventillalok.html#comment-form

   Törlés
 2. Mmint a mult heten kaptad ugyanezt, csak akkor ingyen. De akkor nem voltal vele elegedett, mert nem apoltak a te lelkedet. A terhesseged ugyanugy nem volt problemas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szakmailag csak annyit értek hozzá, amennyit előzőleg Pécsett elmagyarázott a doki, de az alapján szakmailag rohadtul nem ugyanazt kaptam. Az egyik esetben meg sem mérték a rezisztencia indexet és a magzatvíz mennyiségét, a másik esetben pedig igen, és megnézette a dokim egy specialistával is. Ha te szakmailag jobban értesz hozzá, akkor kérlek magyarázd már el nekem, hogy ez hogyan lehet ugyanaz.
   Egyébként a történetben szereplő dokik egyikének sem fizettem egy kanyi vasat sem. (Jó, a fogadott orvosomnak majd fogok, de az azért lesz, hogy akár a vasárnapi ebédtől is elrángathassam ha úgy alakul a dolog.)
   És ha úgy tűnik, hogy én azt várom el az orvosoktól, hogy a lelkemet ápolják, akkor félrecsúszik itt valami. A lélekápolást a férjemtől várom, és a barátaimtól. Az orvostól azt várom, hogy értelmes emberként kezeljen, és ha kérdezek valamit, akkor válaszoljon.

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés