2014. szeptember 5.

A kölköt eddig hordtuk úszni és Ringatóra. Szeptembertől egyik sem lesz. WTF!?

2 megjegyzés:

  1. Ringatorol fogalmam sincs miaz, de ha annyi haszna van csak, mint a babauszasnak, akkor nem kar erte.
    En babauszast oktatok es kb minden alkalommal (ma reggel pl 2x is) elcsodalkozom, h miert fizetnek nekem emberek azert, h jatsszak egy gumibabaval, amit ok a sajat elo gyerekukkel utanoznak.
    Keress egy melegvizu medencet (nem meleg vizu is jo, en anno olyanba hordtam az enyemet, meg nem is voltam uszasoktato pedig, adjal ra neopren ruhat vagy usszatok nem hosszan), vigyel magaddal par vizallo jatekot es elvezzetek a vizet meg egymast. Ha tudsz par mondokat, eneket, akkor azokat atkoltheted vizes tematikajura is meg jobban szorakoztok majd.
    A lenyeg, h a gyerek elvezze a vizben pacsalast meg a tarsasagodat, nem kell ehhez oktato.
    Sztem, es ismetlem, en reszben ebbol elek. Minden csoportom csurig tele, varolistaval. Erthetetlen. Ja es a legerthetetlenebb, h visszajonnek. Ha anno nekem hianyzott volna a babauszas, akkor elmegyek par orara amiert fizetek, utana az ott latottatakat ingyen magam is megcsinalom. Nem tanulnak am olyan gyorsan a gyerekek.

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy medence nem nagyon van. Ami van az marha drága. És tényleg meg lehetne csinálni egyedül a gyerekkel is.

    A Ringató dettó, csak oda meg főleg a társaság miatt hordtam, hogy legyen kicsit gyerekek között, de ne rögtön 40-50-nel, mint az ingyenes baba-mama klubban.

    VálaszTörlés