2013. július 25.

Tegnap eljutottam oda, hogy akkor itt és most elég volt a szoptatásból szoptatással való kínlódásból. Aztán egy átsírt este és délelőtt után megjelent a védőnő azzal, hogy tényleg mindent megpróbáltam-e, mert ő például hónapokig fejegetett... 

És egy jellem voltam, mert nem küldtem el a kurvaanyjába végül hagytam magam meggyőzni, hogy még egyféle krémet próbáljak meg, ha már a szoptatási tanácsadó szerint érdemes lenne. 

Reménykedjünk.

4 megjegyzés:

  1. Hát én elküldtem volna a kurvaanyjába...
    (Csak hogy tudd: nem.vagy.szaranya!!! És nem, nem ezen fog múlni, hogy milyen lesz később a kapcsolatotok! Kitartás! És ha úgy érzed, elég volt, akkor se legyen lelkifurdalásod, és ne hagyd, hogy mások ezt keltsék benned! Te több, mint mindent megtettél! (Egyébként a fejés sem opció mindenkinek, mert nem mindenkinek indul be rá a tejtermelés, ezt elmondhatod a védőnunnernek...)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként meg kell védenem, mert mondani azt mondta, hogy ez az én döntésem, és ha úgy érzem, hogy az a jobb, akkor hagyjam abba. De éreztem rajta a teljes döbbenetet.

    A legfőbb baj az, hogy kurvára fáj továbbra is. Akármit kenek rá. Én egyébként most már azt gondolom, hogy pikkelysömörös lett, és azért fáj ennyire. Az már egy más kérdés, hogy ez pl a bőrgyógyásznak hogy a fenébe nem jutott eszébe. És ha tényleg az, akkor az egy ördögi kör, mert arra nem használhatok semmi értelmes szert, amíg szoptatok.

    VálaszTörlés
  3. A legújabb studyk szerint attól okosabb és egészségesebb lesz a gyerek, ha az első négy hétben szoptatták, azt pedig megtetted.

    VálaszTörlés